maanantai 8. tammikuuta 2018

Blogista ja sen kirjoittajista

Olemme kuusihenkinen perhe Pohjois-Karjalasta. Tässä blogissa kerromme sellaisista yhdessä pelattavista peleistä, joissa ei käytetä tietokoneita tai muita sähköisiä laitteita (paitsi pimeällä lamppua). Kerromme pelien säännöt sekä kokemuksia ja vihjeitä pelien pelaamiseen.

Kerromme vain sellaisista peleistä, joita olemme itse pelanneet ja suosittelemme myös teille.

Pelaamme pelejä yhdessä naapurien, ystävien, koulukavereiden ja serkkujen kanssa, mutta myös omalla porukalla - perheeseemme kuuluu kolme peruskouluikäistä ja yksi lukioikäinen sekä reilut nelikymppiset vanhemmat. Asumme maaseudulla, jossa katuvalot, naapurit ja liikenne eivät haittaa ulkopelejä.

Jotkut peleistä ovat muilta opittuja, joita pelaamme sellaisenaan, toiset muunnelmia tutuista peleistä ja jotkut kokonaan meidän itse keksimiä. Pelit ovat erilaisia ulkona ja sisällä pelattavia pelejä, esim piilo-, lamppu- ja lautapelejä.

Pelit ovat meillä tapa tehdä jotain yhdessä perheen ja eri-ikäisten kaverien kanssa. Ehkäpä myös te vanhat ja nuoret lukijat löydätte itsestänne leikkisyyttä ja intoa niin, että innostutte pelaamaan ja löydätte pelien kautta yhteyden toisiinne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti