torstai 25. lokakuuta 2018

Kahden kortin mafioso

Kahden kortin mafioso on tavallisen mafioson laajennus. Siinä säännöt ovat muuten samat kuin tavallisessa mafiosossa, mutta pelissä jokaiselle pelaajalle jaetaan kaksi korttia; joukkuekortti ja ammattikortti.
  • Joukkuekortti kertoo, oletko mafioso vai tavallinen kyläläinen. 
  • Ammattikortti kertoo ammatin: lääkäri, poliisi, metsästäjä jne. 
Tässä pelissä toisten sanoihin ei voi luottaa edes sen vertaa kuin tavallisessa mafiosossa, kun poliisikin voi paljastua mafiosoksi - aivan kuin Helsingin huumepoliisissa.

2 kommenttia:

  1. Miten tää versio toimii?

    VastaaPoista
  2. Tätä pelataan aivan samalla tavalla kuin normaalia mafiosoa, mutta poliisi, lääkäri jne pelaavat joko mafiosojen tai hyvisten puolella sen mukaan kumpaan joukkueeseen he kuuluvat. Poliisit, lääkärit jne heräävät normaalisti yöllä ihan niin kuin tavallisessa pelissäkin, mutta esim mafiosopoliisi herää kaksi kertaa: ensin mafiosojen vuorolla ja sitten poliisin vuorolla. Mafioso poliisi (jos ei ole muita jotka väittävät olevansa poliisi) voi väittää selvittäneensä yöllä, että mafiosokaveri on hyvisten puolella. Mafioso lääkäri ei ehkä halua pelastaa mafiosojen uhria (jonka hän tietenkin tietää kun oli juuri häntä murhaamassa). Yleensä ottaen pelistä tule monipuolisempaa eikä toisten sanoihin voi luottaa senkään verta kuin tavallisessa pelissä.

    VastaaPoista